ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Να μην παίξουμε σαν φαβορί»

Ολα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης ενόψει του ημιτελικού super cup με το Λαύριο.

Πρίφτης: «Να μην παίξουμε σαν φαβορί»

Ολα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης ενόψει του ημιτελικού super cup με το Λαύριο.

«Να συγχαρώ τις ομάδες όπου συμμετέχουν στο Σούπερ Καπ. Είναι αξιόλογες ομάδες. Προσωπικά έχω μεγάλο σεβασμό σ’ αυτό που παρουσιάζει το Λαύριο και στον κόουτς Σερέλη. Παρουσιάζει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μην παίξουμε σαν φαβορί. Να παίξουμε χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας αυτόν τον τίτλο. Να βγάλουμε προσπάθεια, ένταση, έχουμε κίνητρο. Όλοι θέλουν το τρόπαιο και αυτό θέλουμε και εμείς», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης.

Για το Λαύριο: «Το βασικό είναι ότι έχει τον ίδιο προπονητή για 18 χρόνια. Δείχνει μία σταθερότητα και πέρα από αυτό είναι μία ομάδα που παρουσιάζει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό στο τέμπο και στις επιλογές των παικτών. Το στιλ που αναπτύσσεται. Έχει κάτι διαφορετικό που φεύγει από τα τετριμμένα του σετ παιχνιδιού, με υψηλό ρυθμό».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το «κόψιμο» του Έβανς: «Ο κανονισμός είναι το πρώτο στοιχείο, πρέπει να παίξουν έξι ξένοι. Είναι εσωτερικοί λόγοι που μας οδήγησαν σ’ αυτό, σε σχέση με ρόστερ και μικροπροβλήματα. Θέλουμε να βρει ρυθμό ο Νέντοβιτς. Έχουμε κάποιους ψηλούς που μπορούμε να στηριχτούμε και γι’ αυτό πήραμε αυτή την απόφαση».

Για την ετοιμότητα: «Είμαστε σε ένα πρώτο στάδιο. Έχουμε κρατήσει έναν κορμό, αλλά η παρουσία μου και νέων παικτών δημιουργεί νέο σύνολο που θέλει χρόνο για να βελτιωθεί και να σταθεροποιηθεί. Είναι πολύ πρώτο στάδιο και καλά καλά δεν ξέρουμε την εικόνα μας και των αντιπάλων μας. Όλοι θα το ζήσουμε αυτό. Ο στόχος είναι να φτάσουμε τα δικά μας στάνταρ. Σε μερικές ημέρες ξεκινά η Ευρωλίγκα από αύριο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...