ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Όλα ανοιχτά για ανατροπή με Μπογδάνο! (vid)

Το θέμα μοιάζει να είναι ακόμα ανοιχτό.

Όλα ανοιχτά για ανατροπή με Μπογδάνο! (vid)

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από το ατόπημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που αποτέλεσε αφορμή για την κόντρα του με τον Νίκο Δένδια και την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ενός της ΝΔ και ήδη έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα σενάρια περί επιστροφής του.

Εμμέσως πλην σαφώς, το είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο Γιώργος Γεραπετρίτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό.

Ο Υπουργός Επικρατείας φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Τετάρτης και του έγινε η εξής ερώτηση…

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Υπάρχει τρόπος με τον οποίο επιστρέφει στην ΚΟ της ΝΔ; Γιατί είναι κάτι το οποίο είναι σύνηθες στις κοινοβουλευτικές ομάδες να γίνεται μια διαγραφή και λίγο μετά με μια δήλωση, μια συμφωνία να επιστρέφει».

Απαντώντας ο κ.Γεραπετρίτης απάντησε: «Είναι ένα πολύπλευρο δυναμικό σκηνικό, εδώ βλέπουμε ότι υπάρχουν πολύπλευρες μετεγγραφές μεταξύ διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών, ετερόκλητων, βλέπουμε συμμαχίες μεταξύ συνδυασμών που δεν θα το περίμενε κανείς. Είναι προφανές και μέσα στο πλαίσιο ενός δυναμικού πολιτικού παιγνιδιού ότι το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον».

αταίριαστων» αλλά αχώριστων, του Γιάννη Ντσούνου και του Χρήστου Κούτρα.">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.