ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Νεκρός διανομέας

Η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός διανομέας συγκρούστηκε.

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Νεκρός διανομέας

Τραγική κατάληξη είχε η βάρδια ενός διανομέα, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (10/10) και ενώ εκτελούσε δρομολόγιο πάνω στην εργασία του, συγκρούστηκε με ταξί στην Καλλιθέα και έχασε τη ζωή του. Το θύμα ήταν ένας 18χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος κινούνταν στην οδό Χαροκόπου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο ταξί.

Στο σημείο έφθασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νεαρό. Η Τροχαία Καλλιθέας έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Πηγή: neakallithea.gr

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.