Ποδόσφαιρο

Σοβαρός και προσγειωμένος με μοναδικό στόχο το διπλό στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει από την Τετάρτη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει από την Τετάρτη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι πράσινοι, μετά τη νίκη επί του Ιωνικού, και το απόλυτο μέσα στην έδρα τους, στρέφουν την προσοχή τους στο ματς του Σαββάτου με τους Αρκάδες και ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Να έρθει το πρώτο διπλό για φέτος. Έπειτα από τις ήττες σε Γιάννενα και “Κλεάνθης Βικελίδης” και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, το “τριφύλλι” θέλει πάση θυσία το τρίποντο με τον Αστέρα και πάνω σε αυτό δουλεύει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σέρβος τεχνικός ρίχνει τους τόνους και κοιτάζει μαζί με τους παίκτες του με την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή το δύσκολο ματς της Τρίπολης, μια έδρα που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει τον Παναθηναϊκού, αφού η τελευταία νίκη ήρθε το 2017.

Στην προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει ο Γιοβάνοβιτς να καταστρώνει τα πρώτα του πλάνα. Ο Πούγγουρας που υπέστη μια κάκωση, πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, αφού δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο έμπειρος κόουτς σκεφτεί αλλαγές στο βασικό σχήμα. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για μια με δυο και όχι παραπάνω.

Exit mobile version