ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Περνάω καλά στον Παναθηναϊκό – Δεν βιάζομαι για το μέλλον»

Στην παρουσία του ως τώρα στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Χουάνκαρ, παραχωρώντας συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του.

Χουάνκαρ: «Περνάω καλά στον Παναθηναϊκό - Δεν βιάζομαι για το μέλλον»

Ο Ισπανός μπακ των «πρασίνων» μιλώντας στην «El Chiringuito» επεσήμανε πως η προσαρμογή του στην Ελλάδα εξελίσσεται όπως ακριβώς την περίμενε, τόνισε είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού:

Για την Ρεάλ Μαδρίτης και την γενικότερη καριέρα του στην Ισπανία: «Σε όλες τις ομάδες τα πήγα καλά πιστεύω απλά. Πάντα είχα θέματα τραυματισμού και αυτοί οι τραυματισμοί δεν με άφηναν απλά ένα μήνα εκτός αλλά έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. Είμαι περήφανος για την καριέρα μου και ευχαριστημένος από τον εαυτό μου διότι σε κάθε ομάδα που παίζω τα δίνω όλα».

Για το πέρασμα του από την Μαλάγα: «Πέρασα πολύ καλά στην Μάλαγα. Θα θυμάμαι για πάντα το πέρασμα μου από εκεί. Σκέψου ότι ακόμα και σήμερα μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί της ομάδας αυτής. Έχω καλές αναμνήσεις από εκεί και από την ομάδα και από τους φιλάθλους της».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.664 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα: «Μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Παρά το γεγονός ότι η άλλαξα χώρα, προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Η Ελλάδα μοιάζει πολύ με την Ισπανία και αυτό με βοήθησε πολύ. Ο τρόπος ζωής των Ελλήνων μοιάζει πολύ με των Ισπανών. Βέβαια εδώ πίνουν περισσότερο καφέ από εμάς. Σκέψου ότι εγώ πίνω τρεις καφέδες την ημέρα. Επίσης μου αρέσει πολύ η φέτα που έχουν εδώ στην Ελλάδα. Όλα είναι πολύ καλά. Γενικότερα για τους Έλληνες μπορώ να πω ότι έχουν περισσότερο χαρακτήρα από εμάς».

Για το αν θα ήθελε να γυρίσει στην Ισπανία: «Σχεδιάζω να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είμαι στα καλύτερα μου. Έχω στο πίσω μέρος του μυαλό μου την επιστροφή στην Ισπανία, δεν βιάζομαι να πάρω κάποια απόφαση διότι περνάω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ και χαρούμενος. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για το δυνατό του χαρακτηριστικό: «Μπορώ να πω ότι το δυνατό μου σημείο είναι η ταχύτητα μου. Έχω αλλάξει πολλές θέσεις στην καριέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα που περνάει μαθαίνω κάτι από το ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.