Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Έδειξε ψυχή αλλά… ηττήθηκε από Υδραϊκό

Ο Παναθηναϊκός παρά την πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Υδραϊκό (8-9), στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 πόλο, στο Γουδή.

Το «τριφύλλι» ήταν ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 8-9. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς, αλλά δείχνει σαφώς ανεβασμένος και πολύ μαχητικός.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» μπήκαν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-2. Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και διατήρησε το προβάδισμα στο ημίχρονο (5-4).

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει σκορ, ενώ ο Υδραϊκός με δύο γκολ πέρασε μπροστά με 5-6.

Στην τελευταία περίοδο, η οποία ήταν και η πιο παραγωγική με έξι γκολ, ο Παναθηναϊκός έδειξε ψυχή και κατάφερε να μειώσει 40” πριν το φινάλε σε 8-9. Δυστυχώς, στην τελευταία φάση όμως, δε μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 0-2, 3-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Ζερβουδάκης, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 1, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος 3, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Παναγιότι.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός 1, Πρέκας 2, Αλμύρας, Μλάνης 2, Γιάνκοβιτς 1, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

Exit mobile version