ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χριστουγεννιάτικες γιορτές με την… «Παναθηναϊκούπολη»!

Η «Παναθηναϊκούπολη» κυκλοφορεί από την Εκδοτική Belle Époque και υπόσχεται να ταξιδέψει τους νεαρούς αναγνώστες της στον μαγικό κόσμο του Τριφυλλιού. Να τους μεταδώσει τις χαρές του αθλητισμού και να ξυπνήσει μέσα τους την ευγένεια και την άμιλλα που πρέπει να συντροφεύει κάθε σπόρτσμαν.

Χριστουγεννιάτικες γιορτές με την… «Παναθηναϊκούπολη»!

Ο συγγραφέας Ανδρέας Οικονόμου και ο εικονογράφος Πέτρος Μπάλτας μάς προσκαλούν σε μια ονειρική περιπέτεια· σε ένα οδοιπορικό στις ένδοξες στιγμές του Συλλόγου του Μεγάλου.

Στόχος της έκδοσης είναι να σχηματίσει στον αναγνώστη την πραγματική εικόνα τού τι σημαίνει «Παναθηναϊκός». Να αποτυπωθεί στην καρδιά του όλο το μεγαλείο που κρύβει ο σύλλογος της Αθήνας. Να αισθάνεται πάντα υπερήφανος για την πράσινη φανέλα – ακόμα και σε δύσκολες περιόδους πρόσκαιρης ή μακρόχρονης κρίσης. Και το σημαντικότερο: να γίνεται δέκτης των ηθικών αρχών που διέπνεαν τους ανθρώπους που γιγάντωσαν τον Όμιλο.

Το –ανάρπαστο, πλέον– βιβλίο του 2013 αποκτά σήμερα διαφορετική υπόσταση. Τα κείμενα εμπλουτίστηκαν, κάποια γράφτηκαν απ’ την αρχή αλλά διατηρώντας πάντα το ίδιο πνεύμα της τότε γραφής, και προστέθηκαν νέες απολαυστικές περιπέτειες στα ταξίδια των δύο ηρώων-πρωταγωνιστών. Επιπλέον, η μοναδική εικονογράφηση ζωντανεύει την αφήγηση σε κάθε κεφάλαιο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η «Παναθηναϊκούπολη» απευθύνεται τόσο σε παιδιά άνω των εννέα ετών, που αναζητούν τη χαμένη αίγλη του δοξασμένου συλλόγου, όσο και σε ενήλικες που, μέσα από ένα ευχάριστο ανάγνωσμα, επιθυμούν να νοιώσουν την ανεμελιά και την περηφάνια της νιότης τους.

Διατίθεται σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία. Αποκλειστικά στο www.vivliapao.gr μπορείτε να βρείτε, εκτός από την απλή έκδοση και το συλλεκτικό χριστουγεννιάτικο πακέτο, που περιλαμβάνει πολλά επιπλέον καταπράσινα δώρα (graphic novel, έξι card postal, παναθηναϊκό ημερολόγιο 2022, τετράδιο, χριστουγεννιάτικο στολίδι, αφίσα Τζιμπρίλ Σισέ, αφίσα Δημήτρη Σαραβάκου κ.α.)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.