Ποδόσφαιρο

Υποχρεωμένος να προκριθεί

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (17:00, Live: Panathinaikos24.gr, TV: Cosmote Sport 2) στη ρεβάνς της Λεωφόρου (2-1) και στόχο έχει την πρόκριση στους «8».

Να… κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει την φετινή χρονιά ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο και καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 της Λεωφόρο πριν από 25 μέρες περίπου.

Οι πράσινοι δεν έχουν κανένα νέο πρόβλημα πέρα από τα γνωστά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενδέχεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Δεν είναι απίθανο λοιπόν να δούμε κάτω από τα γκολποστ τον Σωκράτη Διούδη αντί του Αλμπέρτο Μπρινιόλι ενώ στα χαφ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος θα πάρει πιθανότατα την θέση του Ρούμπεν Πέρεθ.

Από κει και έπειτα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε ότι το εκτός έδρας γκολ μετράει στο Κύπελλο Ελλάδος κι έτσι αν ο Βόλος επικρατήσει με 1-0 θα προκριθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Aναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Αθανασακόπουλος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Exit mobile version