ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει το «τρίποντο» κόντρα στον Παναιτωλικό για βαθμολογικούς λόγους

Την τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ψάχνει απόψε (19:30, Cosmote Sport 2/Panathinaikos24.gr), στο Αγρίνιο και κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός, για να εδραιωθεί στην 4αδα του πρωταθλήματος.

Ψάχνει το «τρίποντο» κόντρα στον Παναιτωλικό για βαθμολογικούς λόγους

Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναζητούν ένα ακόμη «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» μετά το άνετο πέρασμα από τη Ριζούπολη και τον Απόλλωνα, θέλει το τρίτο συνεχόμενο επιτυχημένο αποτέλεσμα για να εδραιωθεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να παραμείνει στο κυνήγι μιας παραπάνω θέσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λούντκβιστ, Μακέντα, Πούγγουρα και Μαουρίσιο, αλλά και στον τιμωρημένο Σένκεφελντ. Ενώ ο Γιάννης Αναστασίου από την πλευρά του Παναιτωλικού, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την πιθανή ενδεκάδα του «τριφυλλιού», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει εκ νέου τον Παναθηναϊκό με σχηματισμό 4-3-3.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ο Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χουάνκαρ στο αριστερό και ο Βέλεθ με τον Σάρλια θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Πέρεθ θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ, έχοντας στο πλευρό τους του Γκατσίνοβιτς και Βιγιαφάνιες, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Παλάσιος και Αϊτόρ στα άκρα και ο Ιωαννίδης στην κορυφή.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Έλληνας ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους Πετρόπουλο και Θ. Μωυσιάδη, 4ος θα είναι ο Τζήλος, ενώ στο VAR θα καθίσουν ο Ολλανδός Ρούπερτι με τον Πάτρα.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει από το Cosmote Sport 2, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.