ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σε κλοιό ρωσικών δυνάμεων το Κίεβο: Συναγερμός για αεροπορικές επιδρομές – 137 νεκροί από τις μάχες – Εκτιμήσεις για επίθεση με τεθωρακισμένα στην ουκρανική πρωτεύουσα

Η φρίκη του πολέμου επέστρεψε στην Ευρώπη από το ξημέρωμα της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου. Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση για την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης από τη Ρωσία, οι δυνάμεις της Μόσχας βρίσκονται έξω από το Κίεβο.

Σε κλοιό ρωσικών δυνάμεων το Κίεβο: Συναγερμός για αεροπορικές επιδρομές – 137 νεκροί από τις μάχες – Εκτιμήσεις για επίθεση με τεθωρακισμένα στην ουκρανική πρωτεύουσα

Την ίδια ώρα ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι εμφανίστηκε έτοιμος να διαπραγματευθεί τους όρους παράδοσης στη Ρωσία, όπως αυτοί τέθηκαν χθες, από το Κρεμλίνο, ενώ σε δραματικούς τόνους υποστήριξε πως οι Δυτικοί άφησαν την Ουκρανία να πολεμάει μόνη της.

Παράλληλα, σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας εκτίμησε πως η Ρωσία θα επιτεθεί σήμερα με τεθωρακισμένα στο Κίεβο, και ανέφερε πως σήμερα θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα του πολέμου.

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Χάνα Μάλιαρ εκτίμησε ότι οι ρωσικές δυνάμεις ενδέχεται αργότερα σήμερα να φτάσουν σε περιοχές ακριβώς έξω από το Κίεβο, αφού η ουκρανική πρωτεύουσα και άλλες περιοχές βομβαρδίστηκαν νωρίτερα σήμερα με πυραύλους.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.