Ερασιτέχνης

Δυνατή δοκιμασία και ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα επιστρέφει απόψε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την Α1 Μπάσκετ γυναικών (16:00, Live Streaming/Panathinaikos24.gr).

Στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα επιστρέφει απόψε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την Α1 Μπάσκετ γυναικών.

Το «τριφύλλι», σε ένα παιχνίδι που έχει αναβληθεί τρεις φορές, θα προσπαθήσει να πάρει μία ακόμα εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η μοναδική αθλήτρια που δεν έχει στη διάθεση της η Ελένη Καπογιάννη είναι η Φαίη Κωτούλα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Covid.

Από κει και πέρα οι υπόλοιπες παίκτριες είναι διαθέσιμος και καλούνται να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 16:00, θα υπάρξει μετάδοση μέσω live streaming αλλά και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version