ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός έδρας δοκιμασία στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη για τον Παναθηναϊκό Β’

Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Super League 2 επιστρέφει απόψε ο Παναθηναϊκός Β’ που δοκιμάζεται στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική (14:45).

Εκτός έδρας δοκιμασία στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη για τον Παναθηναϊκό Β'

Το «τριφύλλι» μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής και την ήττα της προπερασμένης από την Καλαμάτα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες αλλά και να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα.

Από τη μεριά της η ομάδα της Άρτας με τρίποντο θα μειώσει στον έναν βαθμό της διαφορά από το «τριφύλλι», ενώ θα έχει τη δυνατότητα να πιάσει στη βαθμολογία τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο Χαβιέρ Βάθκεθ για το σημερινό ματς δεν υπολογίζει στον Τουρκοχωρίτη ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αυριανή αναμέτρηση.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ αποτελούν οι: Aθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Βαγιαννίδης, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Νταμπίζας, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σερπέζης, Σουρδής, Τσιριγώτης, Χριστογεώργος.

Ο Κουκουράκης θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, έχοντας βοηθούς τους Αναστασάκη και Κομισοπούλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.