Ερασιτέχνης

Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γλυφάδα το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στην Γλυφάδα με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να γνωρίσουν την ήττα με 11-4 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στην Γλυφάδα με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να γνωρίσουν την ήττα με 11-4 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν από την ασφυκτική άμυνα των γηπεδούχων που με ξεσπάσματα στο δεύτερο και τέταρτο οκτάλεπτο άνοιξαν τη διαφορά στο σκορ, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 11-4.

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 3-2, 3-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ, Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Χατζηκυριακάκης 1, Γαλάνης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Παπαοστόλου 1, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς 3, Μιγιούσκοβιτς 3, Ηλιόπουλος, Δήμου Π. 1, Πούρος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης 1, Καρακάσης, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου, Βασιλάκης, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

Exit mobile version