ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πρωτοφανές σκηνικό στα Όσκαρ: Ο Γουίλ Σμιθ χτύπησε τον παρουσιαστή στην σκηνή (vid)

Τρομερό σκηνικό.

Πρωτοφανές σκηνικό στα Όσκαρ: Ο Γουίλ Σμιθ χτύπησε τον παρουσιαστή στην σκηνή (vid)

Με ένα άνευ προηγουμένου σκηνικό συνοδεύτηκε η 94η τελετή των Όσκαρ, καθώς είχε ακόμα και ξύλο. Πραγματικό ξύλο και όχι κάποιο σκηνοθετημένο σκηνικό.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής για το ξυρισμένο κεφάλι, λόγω αλωπεκίασης, της συζύγου του Γουίλ Σμιθ, ο οποίος το εξέλαβε ως προσβολή.

Ανέβηκε στη σκηνή και του έριξε μία μπουνιά, με τους θεατές να προσπαθούν να καταλάβουν αν το όλο περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο ή πραγματικό.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 474.715 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το έξαλλο ύφος του πασίγνωστου ηθοποιού όμως και το γεγονός οτι ακόμα και όταν επέστρεψε στην θέση του φώναζε «μην ξαναπιάσεις στο γ@μ!μ€νο το στόμα σου την γυναίκα μου», δεν άφηνε αμφιβολίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.