ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καπογιάννη: «Είμαστε προετοιμασμένες και θέλουμε το Κύπελλο»

Η Ελένη Καπογιάννη σε δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Final Four του Κυπέλλου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα στο παρκέ

Καπογιάννη: «Είμαστε προετοιμασμένες και θέλουμε το Κύπελλο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις της τεχνικού του «τριφυλλιού»:

«Ευχαριστούμε τα Χανιά για τη φιλοξενία. Είναι ευχάριστο που ο θεσμός επανέρχεται μετά από δύο χρόνια. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο, γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί. Κάθε ομάδα κάνει την προετοιμασία ανάλογα με τον αντίπαλο και τον θεσμό. Εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να αναδείξουμε τα καλά μας στοιχεία. Δεν παίζει κανέναν ρόλο η προϊστορία, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες και θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία. Εύχομαι να χαρεί ο κόσμος τα παιχνίδια και να δουν όλοι ότι αξίζει το μπάσκετ Γυναικών περισσότερη προβολή».

Για το αν έχει ετοιμάσει κάτι τακτικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Το σίγουρο είναι ότι κάθε ομάδα έχει κάνει την προετοιμασία της σύμφωνα με τον αντίπαλος. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη και είμαστε έτοιμες και κάθε παιχνίδι».

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.