Ποδόσφαιρο

Βέλεθ: «Τελικός με Άρη – Με τον κόσμο δίπλα μας αποκτούμε δύναμη»

Ο Φραν Βέλεθ, αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Άρη, τον χαρακτήρισε τελικό για το «τριφύλλι» ενώ επεσήμανε πως η ομάδα με τον κόσμο δίπλα της έχει άλλη δυναμική.

Ο Ισπανός στόπερ τόνισε πως ο αγώνας κόντρα στον Άρη έχει χαρακτήρα τελικού για τους «πράσινους», αναφέρθηκε στην παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και επεσήμανε πως ο κόσμος είναι συνέχεια δίπλα στην ομάδα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση στον τελικό: «Είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο το γεγονός ότι θα παίξουμε έναν τελικό μετά από 8 χρόνια. Πολλοί παίκτες μας παίζουν για πρώτη φορά σε τελικό και είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά για μας αυτός είναι άλλος ένας τελικός. Άλλο ένα σημαντικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε, στον δρόμο για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο της ομάδας και το πόσο σημαντικός είναι: «Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός. Σε όλα τα ματς είναι δίπλα μας και αποτελεί τον έξτρα παίκτη. Στην Λεωφόρο με τον κόσμο μας αποκτούμε μεγάλη δύναμη».

Exit mobile version