Ποδόσφαιρο

Χωρίς Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς αλλά με Χουάνκαρ στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός (Pic)

Εκτός αποστολής από το ντέρμπι των δύο αιωνίων στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε ο Φραν Βέλεθ. Με Χουάνκαρ κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν θα αγωνιστεί ο Γκατσίνοβιτς.

Χωρίς τον Ισπανό στόπερ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη, καθώς μετά από απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Φραν Βέλεθ πρέπει να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες, μιας και διέκρινε συσσωρευμένη κόπωση.

Παράλληλα εκτός μάχης έμεινε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ. Αντίθετα με τους δύο, στην αποστολή για το ντέρμπι συμπεριλήφθηκε ο Χουάνκαρ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ σε αυτή βρίσκεται γι΄ άλλη μια φορά ο Φεντερίκο Μακέντα.

Στα της τελευταίας προπόνησης τώρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κανονικά γυμνάστηκε ο Γκατσίνοβιτς, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Exit mobile version