ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Όλο το βάρος στον 3ο προκριματικό γύρο – Έρχεται η UEFA για τη Λεωφόρο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, τα ευρωπαϊκά ματς και το που θα γίνουν αλλά και το γήπεδο στον Βοτανικό, που δεν μπλοκάρει παρά την αγωγή.

Νικολογιάννης: «Όλο το βάρος στον 3ο προκριματικό γύρο – Έρχεται η UEFA για τη Λεωφόρο»

Με το μυαλό στην ευρωπαϊκή επιστροφή του Παναθηναϊκού βρίσκονται άπαντες στην ομάδα, έχοντας κυκλώσει τα παιχνίδια του Europa Conference League για… ευνόητους λόγους, όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και τη νέα σεζόν. Είναι πολύ σημαντικός ο τρίτος προκριματικός γύρος, εκεί θα πέσει όλο το βάρος στον Παναθηναϊκό. Κέρδισε έναν γύρο η ομάδα και ίσως πάει αργότερα η έναρξη της προετοιμασίας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι η αγωγή που έγινε από τους 59 φίλους του «τριφυλλιού» δεν θα μπλοκάρει το γήπεδο στον Βοτανικό, καθώς αφορά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα θα έρθει η UEFA για να κάνει αυτοψία στην Λεωφόρο, το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί εκεί και αν γίνουν τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα θα δώσει και τα άλλα παιχνίδια, εφόσον περάσει.

Ενώ χαρακτήρισε MVP των «πράσινων» τον Κώτσιρα, όχι μόνο για την ενέργεια του στην προσπάθεια του Σβαμπ αλλά για την συνολική του εικόνα στον τελικό του Κυπέλλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.