ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην κορυφαία ενδεκάδα της Super League ο Ρούμπεν Πέρεθ

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, βρίσκεται στην κορυφαία 11αδα του πρωταθλήματος της Super League, που κατάφερε να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν.

Στην κορυφαία ενδεκάδα της Super League ο Ρούμπεν Πέρεθ

Το CIES, το διεθνές κέντρο αθλητικών ερευνών που βρίσκεται στο Νοσατέλ της Ελβετίας, βάσει ενός στατιστικού τύπου που συνδυάζει τα αποτελέσματα της ομάδας με τον χρόνο συμμετοχής των παικτών και τις τεχνικές επιδόσεις τους, εντόπισε τους 11 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την κορυφαία ενδεκάδα της Super League που ολοκληρώθηκε.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Πέρεθ, καθώς ο Ισπανός αμυντικός μέσος κατάφερε να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους και να πάρει μία θέση στο κέντρο της κορυφαίας ομάδας.

Η κορυφαία ενδεκάδα της ελληνικής Super League είναι:

Τερματοφύλακας Ντέβις Επασί/ΟΦΗ/29 ετών

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμυντικοί Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ/Ολυμπιακός/24 ετών Παπέ Σισέ/Ολυμπιακός/27 ετών Γιάννης Κάργας/ΠΑΣ Γιάννινα/27 ετών Κένι Λαλά/Ολυμπιακός/31 ετών

Μέσοι Γιάν Εμβιλά/Ολυμπιακός/32 ετών Ρούμπεν Πέρεθ/Παναθηναϊκός/33 ετών Γιάσμιν Κούρτιτς/ΠΑΟΚ/33 ετών

Επιθετικοί Γιώργος Μασούρας/Ολυμπιακός/28 ετών Γιουσέφ Ελ Αραμπί/Ολυμπιακός/35 ετών Λιβάι Γκαρσία/ΑΕΚ/25 ετών

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.