ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Ολυμπιακός

Με πρόστιμο τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον Ολυμπιακό για τα υβριστικά συνθήματα και τη ρίψη κροτίδων στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Καμία αναφορά για τις μολότοφ.

Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Ολυμπιακός

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο τον Ολυμπιακό μόνο για τα υβριστικά συνθήματα και τη ρίψη κροτίδων στην πρώτη αναμέτρηση για τους τελικούς του πρωταθλήματος, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ το περασμένο Σάββατο, ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω ρίψης δακρυγόνων εκτός του γηπέδου, ενώ υπήρξαν και βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου στα οποία φαίνεται πως υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των ερυθρολεύκων και τις αστυνομικές δυνάμεις, όπου και έγινε και ρίψη μολότοφ.

Παρόλα ταύτα, στις εκθέσεις δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά σε αυτά τα περιστατικά, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να την γλιτώνει μόνο με πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η απόφαση

«Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ α) την ποινή της επίπληξης, καθώς και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις,

β) το χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα και

γ) το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ για επεισόδια (μία κροτίδα ήχου) μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 11-6-2022».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.