Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή με Βέλεθ και Βιγιαφάνιες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για τις περιπτώσεις των Φραν Βέλεθ και Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό.

Η παραμονή του Φραν Βέλεθ και η αποχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν έχει έρθει κάποια νέα πρόταση για τον Βέλεθ και δεν πιστεύω πως στο ποσό που θα το συζητούσε ο Παναθηναϊκός, στο 1 εκατ. ευρώ, θα επανέλθουν οι Άραβες. Αν δεν γίνει κάποια τρομερή ανατροπή και πωληθεί ο Βέλεθ, πιστεύω πως στο τέλος της ημέρας θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου. Είναι λογικό να τον έχει επηρεάσει η πρόταση 1 εκατ. ευρώ από την Αλ Φατέχ, αλλά από τη στιγμή που θα παραμείνει θα είναι 100% επαγγελματίας», τόνισε και πρόσθεσε:

«Αρχές Ιουλίου θα ξέρουμε για τον Γκατσίνοβιτς, το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό και τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς. Αντίθετα, για τον Βιγιαφάνιες δεν ‘καίγεται’ ο Παναθηναϊκός και δύσκολα θα έχουμε ανατροπή. Ακόμη κι αν έμενε, δεν θα είχε πρώτο ρόλο, κάτι που και ο ίδιος δεν θα ήθελε. Η περίπτωση του Μπλάνκο είναι δύσκολη, αλλά δεν έχει κλείσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει πολύ, γι’ αυτό και κοιτάζει και άλλους παίκτες».

Exit mobile version