ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για προπονητή – Αποφασίζει ο Πεδουλάκης

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για προπονητή - Αποφασίζει ο Πεδουλάκης

Οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να καλείται να πάρει αποφάσεις.

Απόλυτη προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν έχει μπει το θέμα του προπονητή, με τους «πράσινους» να έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Ο αρμόδιος να πάρει οριστικές αποφάσεις είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης και μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται βρίσκονται οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει και η έκπληξη, ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν καταλήξει στους προπονητές που εξετάζουν και το μόνο που απομένει είναι η τελική απόφαση.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 31.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως είναι φυσιολογικό πλέον, στο «τριφύλλι» βρίσκονται στην τελική ευθεία επιλογής, καθώς χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και πρέπει να «τρέξουν» μια σειρά από γεγονότα.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται μετά και τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του κόουτς της νέας σεζόν, να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς και το θέμα του ρόστερ και της προσθαφαίρεσης παικτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.