ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Αναχώρησε για την Αυστρία ο Παναθηναϊκός

Για την Αυστρία και το Βάλχζε αναχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης (5/7) η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Αναχώρησε για την Αυστρία ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι» αφού θα προσγειωθεί στο Μόναχο στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει η ομάδα του να δουλέψει πάνω σε τακτικούς τομείς, αλλά και στη φυσική κατάσταση στην οποία ήδη οι «πράσινοι» έχουν κάνει μια προεργασία, καθώς το «τριφύλλι» στο Πήλιο όπου βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα δούλεψε πάνω σ΄ αυτό.

Στην Αυστρία θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Άνταμ Τσέριν, ενώ ήδη προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν κάνει οι Λοντίγκιν και Γκάνεα που αποκτήθηκαν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι.

Επί Αυστριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός θα δώσει και τα καθιερωμένα φιλικά προετοιμασίας τα οποία είναι τα εξής:

Στις 7 Ιουλίου στις 19:00 με την αυστριακή Γιούροτουρς Κίτσμπουελ.

Στις 10 Ιουλίου στις 14:30 με την αγγλική Γουότφορντ.

Στις 14 Ιουλίου στις 19:00 με την Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ.

Στις 17 Ιουλίου στις 18:00 με τη γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, το «τριφύλλι» θα δώσει φιλικό με αντίπαλο το Βόλο στις 24 Ιουλίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ