ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Το τετ α τετ του Ιβάν με τον Χουάνκαρ και η παρακάμερα του Σένκεφελντ (Pics)

Το Panathinaikos24.gr ακολουθεί την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία και σας μεταφέρει το παρασκήνιο από την πτήση αναχώρηση για Μόναχο της «πράσινης» αποστολής. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Το τετ α τετ του Ιβάν με τον Χουάνκαρ και η παρακάμερα του Σένκεφελντ (Pics)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης με αρχικό προορισμό την Γερμανία, ενώ στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στο Βάλχζε της Αυστρίας, όπου το «τριφύλλι» θα πραγματοποιήσει το δεύτερο και πιο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το Panathinaikos24.gr, βρέθηκε στην πτήση των «πρασίνων» για το Μόναχο και σας μεταφέρει το παρασκήνιο και τα παραλειπόμενα.

*Η αποστολής της ομάδας του Παναθηναϊκού έφτασε στο αεροδρόμιο γύρω στις 4.30 το πρωί, μιάμιση ώρα πριν αναχωρήσει για το Μόναχο. Αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας προτίμησαν να πιούν το πρωινό καφεδάκι τους, ενώ άλλοι έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στα σφολιατοειδή, με τον Φεντερίκο Μακέντα να κάνει την έκπληξη και να επιλέγει Μπουγάτσα.

*Η πτήση της ομάδας ήταν με την γερμανική εταιρεία «Lufthansa», με το προσωπικό της εταιρείας να έχει γνώσεις από το ποδόσφαιρο, κάτι που φάνηκε από τις ερωτήσεις σχετικά με τον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε πως σε αντίστοιχες πτήσεις της Μπάγερν, οι Βαυαροί μαζεύονταν και έπαιζαν χαρτιά.

*Οι παίκτες της ομάδας κατά τη διάρκεια της πτήσης αρκετοί εξ αυτών θέλησαν να κοιμηθούν ενώ άλλοι επέλεξαν ταινίες και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Η επιλογή του παλαιότερου στο «πράσινο» ρόστερ, Δημήτρη Κουρμπέλη ήταν η διαχρονική σειρά «Peaky Blinders», ενώ ο Χουάνκαρ έδειξε να προτιμά σειρά της πατρίδας του. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν άντεξε και αποκοιμήθηκε βλέποντας το «Hangover 2», ενώ ο Αϊτόρ προτίμησε ηλεκτρονικό παιχνίδι.

*Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με το κινητό του σε στυλ παρακάμερας, κατέγραφε τους συμπαίκτες του καθ΄ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Ενώ ευδιάθετος και ομιλητικός τόσο με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όσο και με τους παίκτες του, ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει παρελθόν σχετικά με το προπονητικό κέντρο που θα προετοιμαστεί η ομάδα, καθώς στο ίδιο μέρος είχε βρεθεί και σαν προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

*Οι «πράσινοι» θα έχουν μίνι ρεπό, καθώς θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν λόγω και του πολύ πρωινού ταξιδιού, ενώ το απόγευμα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την άφιξη της ομάδας, ένα μέλος της αστυνομίας του Μονάχου προσέγγισε την ομάδα και καθότι Έλληνας έβγαλε και τις απαραίτητες φωτογραφίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ