ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» άφιξη στο Μόναχο σε κλικ (Pics)

Το Panathinaikos24.gr ακολουθεί την αποστολή του Παναθηναϊκού για την προετοιμασία και σας βάζει στο κλίμα με πλούσιο φωτορεπορτάζ. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» άφιξη στο Μόναχο σε κλικ (Pics)

Το Panathinaikos24.gr ακολουθεί την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία για την προετοιμασία και σας βάζει στο κλίμα με πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Η αποστολή της ομάδας των «πρασίνων» έφτασε πρώτα στο Μόναχο και στη συνέχεια οδικώς ταξίδεψε στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Βαλζχε, όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και πιο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Εκεί οι «πράσινοι» θα βάλουν τις βάσεις για μια ιδιαίτερη απαιτητική σεζόν, ενώ θα δώσουν και τα φιλικά προετοιμασίας.

Δείτε εικόνες από το ταξίδι της ομάδας του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ