Μπάσκετ

«Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Νέντοβιτς»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Νεμάνια Νέντοβιτς, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχουν δημοσιέυματα γύρω από το όνομα του που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι», ωστόσο όπως αναφέρει η «mozzartsport», ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται μια ανάσα από το να τον κάνει δικό του και να επιστρέψει ο «Νέντο» στην πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Σύντομα η επιστροφή του Νέντοβιτς στα ερυθρόλευκα θα γίνει επίσημη. Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα απάντησε με την καλύτερη δυνατή κίνηση και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θα παραδώσει το στέμμα έτσι απλά. Άσχετα που η Παρτίζαν αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή τη φετινή σεζόν από την περσινή».

Παράλληλα οι Σέρβοι κάνουν και μια αναδρομή του βιογραφικού του Νέντοβιτς, αναφέροντας πως ο παίκτης αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2012 στους «ερυθρόλευκους».

Από τον Παναθηναϊκό για την ώρα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, καθώς όπως αναφέραμε ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές και μένει να φανεί αν έχει βάση όσα τονίζουν από τη Σερβία.

Exit mobile version