ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέο Survivor: Αυτοί είναι οι 3 διάσημοι που τινάζουν την «μπάνκα» της τηλεθέασης στον αέρα

Τα πλάνα του Acun.

Νέο Survivor: Αυτοί είναι οι 3 διάσημοι που τινάζουν την «μπάνκα» της τηλεθέασης στον αέρα | panathinaikos24.gr

Μόνο βέβαιο δεν θεωρείται το λανσάρισμα του «Survivor All Star» τη νέα σεζόν, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή ο παίκτης που επιθυμεί διακαώς ο Acun Ilicali δεν έχει δώσει θετική απάντηση για τη συμμετοχή του.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 433.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος και… δεν αναμένεται να πει το «ναι» καθώς με μόνη εξαίρεση το οικονομικό κομμάτι, δεν έχει να κερδίσει κάτι άλλο. Παραμένει αγαπητός στον κόσμο και μέχρι σήμερα έχει φροντίσει να εκμεταλλευτεί με πολύ έξυπνο τρόπο τη δημοφιλία του.

Η Acun Medya έχει προσεγγίσει πολλούς παίκτες προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα συμμετοχής τους στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, με τον Τριαντάφυλλο να ανήκει στην κατηγορία εκείνων για τους οποίους ο Acun… πληρώνει όσο όσο. Και όπως φαίνεται, εκεί θα κριθούν όλα, καθώς μπορεί η απάντηση του τραγουδιστή να υπήρξε αρνητική, αλλά στην περίπτωση που το -ήδη υψηλό- ποσό ανέβει, τα πράγματα πιθανότατα θα αλλάξουν.

Όσον αφορά στους «δυνατούς» παίκτες που ο Ilicali επιθυμεί να έχει στο «Survivor All Star» και τους οποίους θα διεκδικήσει με πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα χέρια, αυτή δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη Σπαλιάρα και Κωνσταντίνο Βασάλο – τον καθένα για διαφορετικούς λόγους.

Βλέπουμε, λοιπόν, μία επιμονή σε παίκτες από τον πρώτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ που ήταν αναμφίβολα και ο πλέον πετυχημένος…

Πηγή: dailymedianews

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close