Ποδόσφαιρο

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ερυθρό Αστέρα για τον Πάβκοβ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα προερχόμενο από τη Σερβία, ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση στον Ερυθρό Αστέρα για τον 28χρονο επιθετικό, Μίλαν Πάβκοβ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με τα Μέσα της Σερβίας το «τριφύλλι» έκανε πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοβ.

Την είδηση αναφέρει η ιστοσελίδα Mozzartsport.com, η οποία μάλιστα υπογραμμίζει πως η πρόταση των «πρασίνων», ύψους 600.000 ευρώ, για το βασικό επιθετικό των «ερυθρόλευκων δεν έγινε αποδεκτή από τους ανθρώπους της σερβικής ομάδας.

Ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να αξιώνει τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή του για να υλοποιηθεί η μεταγραφή. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος  Ντάργιαν Νεντέλκοβιτς, συμπληρώνει ότι η σερβική ομάδα είναι θετική στο να παραχωρήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, αρκεί να καλυφθεί οικονομικά.

Ο Πάβκοβ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, μετρά 146 παιχνίδια έχοντας σκοράρει 56 φορές, ενώ έχει δώσει και 19 ασιστ. Την περσινή σεζόν πέτυχε 14 τέρματα και 8 ασιστ σε 42 παιχνίδια, ενώ στις δύο πρώτες αγωνιστικές στο σερβικό πρωτάθλημα έχει ήδη πετύχει τρία γκολ.

Exit mobile version