ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Aντωνίου: «Δε θα τελείωνε το ματς αν την απόφαση του Μπουκέ την είχε πάρει Έλληνας διαιτητής»

Ο Αστέριος Αντωνίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει υπάρξει ανάμεσα στην ΕΠΟ και τη Super League 1, με αφορμή τον επικεφαλής της ΚΕΔ.

Μάλιστα, ο Αντωνίου έκανε αναφορά στη διαιτησία του Ρούντι Μπουκέ, στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας, αναφέροντας πως αν στη θέση του Γάλλου ρέφερι ήταν Έλληνας το παιχνίδι δε θα είχε ολοκληρωθεί.

Αδιανόητο: Δε φαντάζεστε ποιο νούμερο φανέλας πήρε ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό! (pic)
Αδιανόητο: Δε φαντάζεστε ποιο νούμερο φανέλας πήρε ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό! (pic) 9.159 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

Συγκεκριμένα είπε για την κόντρα ΕΠΟ – Super League 1 με αφορμή τον επικεφαλής της ΚΕΔ:

«Είμαι υπέρ της συναίνεσης. Υπάρχει έκφραση εγωισμών μεταξύ των μεγάλων ΠΑΕ και κλίμα τοξικότητας. Το βάρος πέφτει στην ομοσπονδία. Από το 2017 έχουν γίνει αλλαγές που δεν υπήρχαν στο παρελθόν. Στα δικαιοδοτικά όργανα δικάζουν τακτικοί δικαστές.

Έχουμε ΚΕΔ στην οποία πρόεδρος δεν είναι ο Αντωνίου ή κάποιος άλλος από την ΕΠΟ, αλλά ξένος. Έχουμε VAR και έρχονται ξένοι διαιτητές. Ο Κλάτενμπεργκ έμεινε δύο χρόνια. Τον Μπένετ δεν τον γνωρίζω αλλά ήταν συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ. Οι ομάδες πρέπει να τα βρούνε. Υπήρξε διαφωνία των μεγάλων για τον Κλάτενμπεργκ.

Είδατε τα λάθη που έγιναν από τον διαιτητή στον αγώνα του Παναθηναϊκού (σ.σ. με τη Σλάβια Πράγας). Ο Παναθηναϊκός τον αποκάλεσε ερασιτέχνη διαιτητή. Τέτοιους ερασιτέχνες διαιτητές στην Πέλλα δεν έχω. Ο Παλάσιος έπεσε μετά από τάκλιν. Δε ζήτησε πέναλτι. Δεν θα τελείωνε το ματς στην Ελλάδα αν αυτή η αποβολή δινόταν από Έλληνα διαιτητή. Υπάρχει καχυποψία για τους Έλληνες διαιτητές. Δεν θα μιλούσε κανείς αν ο διαιτητής (σ.σ. ο Γάλλος Μπουκέ) έλεγε “παίζετε”. Δεν έκανε θέατρο». 

Αδιανόητο: Δε φαντάζεστε ποιο νούμερο φανέλας πήρε ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό! (pic)
Αδιανόητο: Δε φαντάζεστε ποιο νούμερο φανέλας πήρε ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό! (pic) 9.159 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close