ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Μπερνάρ στο Κορωπί

Ο Μπερνάρ βρέθηκε για πρώτη φορά στο Κορωπί, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ και στη συνέχεια έκανε θεραπεία και γυμναστήριο.

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Μπερνάρ στο Κορωπί

Άπαντες κέρδισε ο Μπερνάρ με την συμπεριφορά του στο Κορωπί. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος σήμερα και συνομίλησε αρκετά τόσο με τους νέους του συμπαίκτες όσο και με το προπονητικό τιμ του τριφυλλιού.

Ο Μπερνάρ έκανε θεραπεία στον ώμο, όπου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα από την Σαρίγια, αλλά και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Όπως όλα δείχνουν δεν θα προπονηθεί ούτε αύριο, αλλά δεν μοιάζει το πρόβλημα που έχει να προκαλεί ανησυχία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» μετά το ρεπό της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Σένκεφελντ (ο Ολλανδός αμυντικός έκανε και κάποιες ασκήσεις στο γήπεδο), ενώ γυμναστήριο και θεραπεία έκανε ο Μπερνάρ, ο οποίος γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.