ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Η περσινή αξέχαστη «σφαγή» του Καραντώνη (vids+pics)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε πέρσι από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Καραντώνη να ευνοεί ξεκάθαρα την ομάδα της Κρήτης και να... σφάζει το τριφύλλι.

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Η περσινή αξέχαστη «σφαγή» του Καραντώνη (vids+pics)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη σήμερα στις 21:00. Λίγους μήνες πριν βέβαια με… αρχηγό τον Καραντώνη η ομάδα του Ηρακλείου είχε «κλέψει» τη νίκη από το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ στις 2 Φεβρουαρίου 2022. Διαιτητής ο Καραντώνης και στο VAR ο Διαμαντόπουλος. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθήσει. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με αυτογκόλ του Μεγιάδο.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Σελίμοβιτς σε μια φάση που σήκωσε πολλή κουβέντα, σχετικά με το αν ο Ντουρμισάι επηρεάζει την ορατότητα του Μπρινιόλι, που αν αυτό συμβαίνει, θα έπρεπε να δοθεί οφσάιντ. Ωστόσο αυτό ήταν πταίσμα μπροστά σε αυτά που ακολούθησαν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο γκολ του Παλάσιος στο 43ο λεπτό ο επόπτης Σπυρόπουλος σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, τη στιγμή που ο Χουάνκαρ ήταν πιο μπροστά από τον σκόρερ όταν έκανε την πάσα (διορθώθηκε από το VAR).

Στο 44ο λεπτό ο Μεγιάδο ανατρέπει τον Βιτάλ καθαρά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Καραντώνης βλέπει ότι η παράβαση έχει γίνει έξω. Έτσι ο Παναθηναϊκός χάνει την ευκαιρία να κάνει το 3-1 στο «Γεντί Κουλέ» και να τελειώσει το ματς.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σελίμοβιτς έριξε κουτουλιά στον Μαουρίσιο, αλλά ούτε ο Καραντώνης ούτε ο Διαμαντόπουλος δεν είδαν την παράβαση, σε μια φάση που έπρεπε να δεχθεί κόκκινη ο παίκτης του ΟΦΗ.

Στο 63ο λεπτό του αγώνα ο Τσιλιανίδης που είχε μπει προ λίγο αλλαγή έχει χτυπήσει στο στομάχι εκτός φάσης τον Χουάνκαρ, αλλά ούτε τότε δεν δόθηκε η κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης. Δεύτερη κόκκινη στον αγώνα στην οποία έκλεισε τα μάτια ο Καραντώνης.

Το highlight ωστόσο ήταν η αποβολή που ανακάλυψε στο 73ο λεπτό. Σε μια φάση του Βιγιαφάνιες με τον Τσιλιανίδη, ο Καραντώνης έδειξε τη δεύτερη κίτρινη στον «Βίγια» χωρίς λόγο και άφησε το τριφύλλι με 10 παίκτες.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ στο 84΄ έκανε το 2-2 με τον Φελίπε και 95 το 3-2 με τον Τσιλιανίδη. Τη νίκη λοιπόν η ομάδα του ΟΦΗ την παίρνει με ένα γκολ που έχει ξεκινήσει από φάουλ του Τοράλ στον Χουάνκαρ και με σκόρερ που θα έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν καν κερδίσει την κόκκινη του Βιγιαφάνιες. Μια διαιτησία βγαλμένη από τα πιο ένδοξα χρόνια της παράγκας και που πήγε άπαντες πολλές δεκαετίες πίσω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.