ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρεθ: «Τιμή για μένα να είμαι αρχηγός – Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει το τριφύλλι να πετύχει τους στόχους της.

Πέρεθ: «Τιμή για μένα να είμαι αρχηγός - Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούμπεν στην Cosmote TV:

Για τη νίκη στο Ηράκλειο: «Πέρυσι ήταν πάλι στην αρχή σεζόν και είχαμε χάσει. Είναι σημαντικό ότι φέτος κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα και δείξαμε καλό πρόσωπο σε μια δύσκολη έδρα, στην οποία πιστεύω ότι αρκετές ομάδες θα δυσκολευτούν πολύ».

Για την καλή αρχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: «Μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό πέρυσι, η ομάδα είχε δείξει ότι βελτιώνεται. Προσπαθήσαμε, είχαμε μεγάλη διαφορά βαθμών από τον πρωταθλητή. Φέτος πάμε καλά, θα πάμε ακόμα καλύτερα και αυτή η διαφορά ανήκει πλέον στο παρελθόν».

Για το γεγονός ότι είναι ένας εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα στην ομάδα, αγαπημένος και πλαισιωμένος από αγαπημένος ανθρώπους. Στόχος να βοηθώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Ο ρόλος μου είναι να προωθώ τη μπάλα και χάρηκα που βοήθησα με την ασίστ μου να σκοράρει ο Παλάσιος. Αναφορικά με την αρχηγία, είναι η δεύτερη χρονιά μου εδώ, αυτό με τιμά και ο στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.016 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.