ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τρία «τριφύλλια» στο top16 του πλανήτη!

Εντυπωσιακή η πορεία των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ καθώς έχουν φτάσει μέχρι τους 16 του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Τρία «τριφύλλια» στο top16 του πλανήτη!

Στους σημερινούς αγώνες ο Ζοάο Ζεράλδο πέτυχε τη μοναδική νίκη της Πορτογαλίας στην ήττα από τη Δανία με 1-3 καθώς επικράτησε του Λιντ Άντερς με 3–111-9,11-9,8-11,11-5

Παρά την ήττα της πάντως η Πορτογαλία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και πάει για το καλύτερο δυνατό στη φάση των 16.

Παράλληλα στους 16 είναι και η Σουηδία του Κριστιάν Κάρλσον που ήταν πρώτη στον όμιλο της και νίκησε και σήμερα την Πολωνία με 3-0 με τον άσο του Παναθηναϊκού να επικρατεί του Ματσέι Κιούμπικ με 3-0 (11-5, 11-9, 11-6).

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον στις γυναίκες στις 16 βρέθηκε και η Ρουμανία με την αθλήτρια του Παναθηναϊκού Ελισαμπέτα Σαμάρα στη σύνθεση της καθώς προκρίθηκε ως καλύτερη Τρίτη ομάδα από τον όμιλο της.

Στον αντίποδα δεν κατάφερε να προκριθεί η Αίγυπτος που αγωνίζεται η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Ντίνα Μεσρέφ και τερμάτισε στην 24η θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.