ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό ξέρουν τη Λαμία – Unfair που δεν θα βρίσκονται φίλοι της ομάδας»

Απόλυτη γνώση έχουν στον Παναθηναϊκό για το τι πρόκειται να βρουν μπροστά τους κόντρα στη Λαμία για την 8η αγωνιστική της Super League, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό ξέρουν τη Λαμία - Unfair που δεν θα βρίσκονται φίλοι της ομάδας»

Σαν έναν ακόμα τελικό αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό το ματς κόντρα στη Λαμία για την 8η αγωνιστική της Super League όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός πάει στη Λαμία με τη νοοτροπία ότι παίζεται το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Με αυτή έχει μπολιάσει την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς κι αυτή ακολουθούν οι παίκτες», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι απαγορεύτηκε η παρουσία οπαδών του «τριφυλλιού».

«Πιστεύω το γήπεδο θα ήταν γεμάτο από Παναθηναϊκούς. Πέρσι οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν πάει σε ένα λοφάκι. Είναι Unfair, δύο μέτρα και δύο σταθμά, να δέχεσαι να μπουν στο γήπεδό σου οπαδοί μιας ομάδας και να βγάζεις ανακοίνωση μετά ότι δεν θα μπουν οπαδοί άλλων ομάδων».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά είπε οι πιθανότητες είναι υπέρ της συμμετοχής του Κουρμπέλη, καθώς παρά το ελαφρύ διάστρεμμα που έχει υποστεί, έχει μεγάλη θέληση να αγωνιστεί ενώ και ο Τσέριν είναι πλέον διαθέσιμος. Ο Σπόραρ είναι πολύ καλύτερα, αλλά υπολογίζεται περισσότερο για το ματς με τον Άρη ενώ ο Κώτσιρας θα προφυλαχθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.