ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεγάλο «φάουλ» και υποκριτική στάση από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση των δημοτικών παρατάξεων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη διπλή ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Μεγάλο «φάουλ» και υποκριτική στάση από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση των δημοτικών παρατάξεων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη διπλή ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων την περασμένη Δευτέρα, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσε στην απόφαση για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022, αναφορικά με το γήπεδο. Πρόκειται για αναμόρφωση ύψους 8 εκατ. ευρώ. Από τα εγκεκριμένα 115 εκατ. ευρώ, πηγαίνει στα 123 εκατ. ευρώ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ψηφοφορία έγινε διά περιφοράς κι όπως αναφέρει η “Live Sport”, αρχικά η παράταξη “Αθήνα είσαι εσύ (ΠΑΣΟΚ), της οποίας ηγείται ο Παύλος Γερουλάνος, δήλωσε “κατά”. Στη συνέχεια, λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας όμως άλλαξε τη στάση της και δήλωσε “απούσα”

“Απούσα” από τη διαδικασία ήταν και η παράταξη “Ανοιχτή Πόλη” (ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος). Η συγκεκριμένη στάση προκάλεσε απορίες, αφού πολλοί απόρησαν με τη… διπλωματία των δυο παρατάξεων και όχι με την ξεκάθαρη στάση και θέση. Θυμίζουμε ότι οι παρατάξεις ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που εξ’ αρχής ήταν αντίθετες, ψήφισαν “κατά”.

Εν τέλει η αναμόρφωση του προϋπολογισμού εγκρίθηκε με 26 ψήφους “υπέρ” και 5 “κατά”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.