ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τόνισε πως οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Challenge Cup.

Ανδρεόπουλος: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη νίκη και την πρόκριση επί της Σπάρτακ Μιγιάβα δε θέλησε να πει πολλά λόγια, υπογραμμίζοντας πως οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Challenge Cup.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: 

«Ήταν ακόμα ένα καλό παιχνίδι παρότι βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Μας γνωρίζετε. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια. Το μόνο που θα πούμε είναι πως θα τα δώσουμε όλα για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Εάν με το καλό να ξαναμπούμε εδώ είναι ευχάριστο για μας. Μας δίνει χαρά και αναμνήσεις. Μακάρι να έχουμε τη δυνατότητα και στο μέλλον να μπούμε εδώ. Οι ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ συνεργάζονται για το καλό του συλλόγου και των φίλων του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.