ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Παικταρά Αϊτόρ σε περιμένουμε, η αρμάδα του Ιβάν έβαλε φωτιά στην Λεωφόρο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το 9 στα 9 τον τραυματισμό του Αϊτόρ και την αρμάδα του Ιβάν, που δεν καταλαβαίνει από διαιτησίες, προκλήσεις και ξύλο.

Παικταρά Αϊτόρ σε περιμένουμε, η αρμάδα του Ιβάν έβαλε φωτιά στην Λεωφόρο!

Περίεργη μέρα η σημερινή. Από την μία μεγάλη χαρά για το 9 στα 9 για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από την άλλη ο σοβαρός τραυματισμός του Αϊτόρ, που χάνει την σεζόν.

Είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός για τον Παναθηναϊκό μέσα σε μία εβδομάδα. Χιαστούς ο Αϊτόρ, όπως και ο Τρουιγέ και κάνουμε τον σταυρό μας μην μας βρει άλλο κακό. Ο Αϊτόρ είναι παικταράς, φέτος έκανε την καλύτερή του χρονιά μέχρι τώρα ήταν κομβικός για την ομάδα και του εύχομαι να γυρίσει το ίδιο δυνατός τη νέα σεζόν, για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Θα τον περιμένουμε να γυρίσει δυνατός και να τον δούμε να παίζει πάλι με τα πράσινα τη νέα σεζόν. Την ομάδα μην την φοβάστε. Υπάρχει ο Βέρμπιτς, που χθες ήταν πολύ  καλός είχε και την ασίστ, θα έρθει και ένας πολύ καλός εξτρέμ, θα την βρει την άκρη ο Ιβάν.

Από κει και πέρα χθες ήρθε ο Αρης στην Λεωφόρο με στόχο να προκαλέσει και να …δείρει με την ανοχή διαιτητή και VAR. Εχει ακυρωθεί κανονικό γκολ του Μπερνάρ για φάουλ, που δεν έκανε ο Βέρμπιτς και μάλιστα το var φώναξε τον διαιτητή να το δει και αυτός το ακύρωσε. Δεν έχει δοθεί κόκκινη στον Ετέμπο, που έριξε γροθιά στον Ρούμπεν και δεν δόθηκε αμέσως κόκκινη στο εγκληματικό μαρκάρισμα του Πάλμα στο Τσόκαι και ο διαιτητής, που ήταν μπροστά στην φάση χρειάστηκε να πάει στο VAR.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Άρη με εξαίρεση ένα 20λεπτο καλό στο πρώτο ημίχρονο-που είχαν δύο καλές ευκαιρίες- προσπάθησαν να εκνευρίσουν τον αντίπαλο, να προκαλέσουν με κορυφαίο τον Καρυπίδη, που στο τέλος έκανε μία άσεμνη χειρονομία στον κόσμο του Παναθηναϊκού και έδειξε ποιος είναι, αλλά είναι αυτό που λέμε «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις». Δίδαξε ήθος και αυτός.

Ο κόσμος δεν τσίμπησε στις προκλήσεις και έσπρωξε την ομάδα σε μία τεράστια νίκη με τον Σπόραρ, που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και έκανε αυτό, που ξέρει να κάνει. Σκόραρε και έδωσε μία μεγάλη νίκη για την ομάδα, που στο πρώτο ημίχρονο είχε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες με Τσέριν, Ιωαννίδη, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα. Δεν πειράζει έτσι καλύτερα. Στο 92 και ενώ οι αντίπαλοι είχαν πιστέψει ότι μείωσαν την διαφορά, Σπόραρ και τέζα όλοι. Πολύ ωραίο, πολύ γλυκό. Η Λεωφόρος πήρε φωτιά και όλη η ομάδα πανηγύρισε, διότι κόντρα σε ατυχίες, ξύλο και διαιτησίες τα κατάφερε και πάλι.

Η αρμάδα του Ιβάν έκανε το 9 στα 9, συνεχίζει την προσπάθεια και απαντάει στους προπαγανδιστές, που έχουν λυσσάξει ένα μήνα τώρα. Με 5000 κόσμο στον Βόλο η ομάδα θα νιώσει λες και παίζει στην Λεωφόρο…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.