ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περνάει από κόσκινο μεταγραφικούς στόχους ο Γιοβάνοβιτς – Τι γίνεται με τις ανανεώσεις

Σε ρυθμούς μεταγραφικού- και όχι μόνο- σχεδιασμού βρίσκονται στον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας.

Περνάει από κόσκινο μεταγραφικούς στόχους ο Γιοβάνοβιτς - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις

Σε ρυθμούς μεταγραφικού- και όχι μόνο- σχεδιασμού βρίσκονται στον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας.

Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άδεια μέχρι την Τρίτη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι διοικούντες έχουν μπροστά τους έναν σχεδιασμό ενόψει της συνέχειας μετά και τη διακοπή του πρωταθλήματος και τους περιμένει πολλή δουλειά.

Οι πράσινοι σκοπεύουν να αποκτήσουν τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές (εξτρέμ και χαφ), η πιθανότητα για τρίτη κίνηση είναι μεγάλη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήδη έχει αρχίσει την αναζήτηση για ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στην ομάδα και θα ταιριάζουν στα “θέλω” του. Ο Σέρβος περνάει από κόσκινο όλους τους στόχους, παρακολουθεί συνεχώς περιπτώσεις παικτών, μέχρι να καταλήξει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.885 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με τις περιπτώσεις των ανανεώσεων, οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ έχουνα αρχίσει, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με Ρούμπεν, Κουρμπέλη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές και θα αναμένουμε το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με το κλίμα, πάντως, να είναι καλό και να υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος.

Περισσότερο με προβληματίζει η διαχείριση της σημερινής κατάστασης»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.