ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Η «καυτή» Κροάτισσα κάνει πάταγο στο Κατάρ! (Pics)

Η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ, κινδυνεύει με σύλληψη... λόγω εμφάνισης.

Η «καυτή» Κροάτισσα κάνει πάταγο στο Κατάρ! (Pics)

H Ιβάνα Κνολ παίζει χωρίς αντίπαλο έξω από τα γήπεδα  του Μουντιάλ 2022. Η σέξι Κροάτισσα, έχει τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα με την παρουσία της στους αγώνες της χώρας της στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ είχε γίνει γνωστό ότι κινδύνευε με σύλληψη, μετά από την αποκαλυπτική αποκαλυπτική φωτογράφιση που έκανε στους δρόμους του Κατάρ.

Η σέξι Ιβάνα είχε εμφανιστεί με μαγιό G-string, το οποίο… όχι μόνο απαγορεύεται να φοράς, αλλά πιθανότατα και να έχεις στην κατοχή σου στο Κατάρ. Αυτή της η πράξη ενδεχομένως να την έβαζε σε μπελάδες!

Παρ’ όλα αυτά, εκείνη δεν δείχνει να… μασάει, αφού έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση της Κροατίας με τον Καναδά για την 2η αγωνιστική.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω, η Ιβάνα, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά ενδεχομένως πολλοί από τους οπαδούς να πέρασαν περισσότερο χρόνο κοιτώντας εκείνη, παρά τον αγώνα.

Πηγή: Newpost.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE