ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εντυπωσιακή 5άρα για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε με το ευρύ 5-0 της Αγίας Παρασκευής και επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακή 5άρα για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινες» δεν επέτρεψαν ούτε στιγμή να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα τους από την Αγία Παρασκευή και μπήκαν δυναμικά από το πρώτο λεπτό.

Το «τριφύλλι» του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη μπήκε φορτσάτο και στο πρώτο 20λεπτο και τελικά κατάφερε να σπάσει την αντίπαλη άμυνα χάρη σε μια ωραία ατομική προσπάθεια της Δεσπολλάρη στο 24΄.

Στο δεύτερο μέρος η υπέροχη του Παναθηναϊκού μεταφράστηκε σε γκολ και η Ντζάνη διπλασίασε τα τέρματα του «τριφυλλιού» στο 48΄.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ματίνα Νταρζάνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 54΄ ενώ η Ντζάνη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο 75΄ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-0.

Το τελικό 5-0 έγραψε η Αντωνία Μπριάνα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με όμορφο σουτ.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Ανδρή, Κουκουλοπούλου, Λόγου, Κοκοτσάκη, Ντζάνη, Μαρουδίτση, Τσιρούλη, Σιαφαρίκα, Καμαριανού, Δεσπολλάρη και Νταρζάνου. Έπαιξαν και οι Ανδρικοπούλου, Μπριάνα, Δέλιου, Σιάκκα και Ιωάννου.

Αγία Παρασκευή: Βιτούλα, Σταμπουλή, Ντάβου, Πρίφτη, Παχάκη, Ρήγα, Μπάδα, Δσκαλοπούλου, Λάμπρου, Τζανή και Γεωργίου. Έπαιξαν και οι Χριστοδούλου, Πρώιμου, Πουρνιά και Τασουρούλη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...