ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκριγκόνις: «Κάθε αγώνας είναι μάχη»

Ο Μάριους Γκριγκόνις αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές.

Γκριγκόνις: «Κάθε αγώνας είναι μάχη»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μάριους Γκριγκόνις:

«Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα. Θα δούμε τι μπορώ να δώσω σε αυτό το σημείο. Η ομάδα παίζει καλά, καλύτερα από την αρχή της χρονιάς και πρέπει να συνεχίσουμε, να μην αφήσουμε τις δύο ήττες στην Ισπανία να μας επηρεάσουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Στην Euroleague κάθε αγώνας είναι δύσκολος, είναι μια μάχη. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι τραυματίας ή αν από μια ομάδα λείπουν παίκτες. Πρέπει να δίνεις ό,τι μπορείς κάθε μέρα», ανέφερε αρχικά ο Λιθουανός, προτού προσθέσει:

«Έχουν κάποιους από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague. Δεν μπορείς να τους σταματήσεις τελείως, μόνο να τους περιορίσεις, να τους κάνεις να νιώσουν άβολα. Πρέπει και εκείνοι να ανησυχούν για το δικό μας παιχνίδι. Δεν υπάρχει ένα κλειδί για την επιτυχία, πρέπει να κάνεις καλά τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.