ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πρώτη μεγάλη αλλαγή του Twitter από τον Μασκ

Μια νέα μεγάλη αλλαγή από τον Ελον Μασκ, την οποία και είχε υποσχεθεί, στο twitter.

Πρώτη μεγάλη αλλαγή του Twitter από τον Μασκ

Tο είχε υποσχεθεί και το έκανε… Ο Ελον Μασκ εφάρμοσε και την πρώτη αλλαγή την οποία είχε στο μυαλό του και είχε προαναγγείλει πριν την οριστικοποίηση της απόκτησης του twitter. Έτσι, πλέον υπάρχει «μετρητής» στα tweet ο οποίος δείχνει πόσοι έχουν δει το «τιτίβισμα» αυτό.

Η ένδειξη αυτή υπάρχει πρώτη αριστερά, δίπλα από τον αριθμό των likes, των σχολίων κτλ, αλλά μόνο με τη χρήση της εφαρμογής του Twitter σε Android και iOS.

Ο σκοπός του Μασκ είναι να αποδείξει ότι πρόκειται για μια πιο «ζωντανή» πλατφόρμα από αυτό που μπορούσε ο καθένας να φανταστεί και πως οι χρήστες που βλέπουν ή αλληλεπιδρούν με τα tweet είναι σαφώς πολλοί περισσότεροι.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.089.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.