ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκινητικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον πατέρα του Παύλο (pic)

Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Παύλο.

Συγκινητικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον πατέρα του Παύλο (pic)

Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον Παύλο.

O DPG ανέβασε μια φωτογραφία από το μνήμα του Παύλου Γιαννακόπουλου και έγραψε:

“Από μικρό παιδί σε είχα για Θεό για την ποιότητα ζωής και τα υλικά αγαθά που μου προσέφερες ,πολλές φορές και σε υπερβολή. Αργοτερα σε ειχα για Θεο για ολα αυτα που σε εβλεπα με καθαρο τροπο να καταφερνεις με αποτελεσμα να μου εχεις αφησει ενα κρυσταλλινο ονομα και πορτες ορθανοιχτες παντου.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλεον ομως για αυτο που σε ευχαριστω πανω απο ολα και συνεχιζω να σε εχω για Θεο ειναι η ζωη που διαλεξες να κανεις ,μακρια απο «τα τσιγαρα,τα ποτα και τα ξενυχτια» με αποτελεσμα να σε εχω διπλα μου μεχρι τα βαθια γεραματα σου να με συμβουλευεις και να με προστατευεις.

Αυτο ηταν απο ολα το πιο σημαντικο. 🙏🏻❤️🙏🏻 #γιαπανταοθεοσμου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.