ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ολα για όλα στο “καμίνι” του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:00, novasports prime, panathinaikos24.gr) στο κατάμεστο κλειστό του ΟΑΚΑ και αναζητά επιστροφή στις νίκες για τη 16η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ολα για όλα στο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:00, novasports prime, panathinaikos24.gr) στο κατάμεστο κλειστό του ΟΑΚΑ και αναζητά επιστροφή στις νίκες για τη 16η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί με τους ερυθρόλευκους και φυσικά να πάρουν μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη διοργάνωση. Το τριφύλλι βρίσκεται στο 6-9 και αναζητά οπωσδήποτε μια μεγάλη νίκη, η οποία θα τον βοηθήσει τόσο βαθμολογικά, όσο και αγωνιστικά.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού εδώ και μέρες τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί με τον κόσμο της ομάδας να δίνει δυναμικό “παρών”.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 125.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νέιτ Γουόλτερς παραμένει αμφίβολος. Αμερικανός ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πάτρας. Τις τελευταίες ημέρες ο έμπειρος γκαρντ ακολούθησε μέρος του προγράμματος και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντέγιαν Ράντοβιτς η συμμετοχή του στο ματς θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να πάει στο ΟΑΚΑ δίχως τον Σάσα Βεζένκοφ που ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον προσαγωγό τις τελευταίες ημέρες και δεν έχει προπονηθεί καθόλου όλο αυτό το διάστημα.

Διαιτητές του ντέρμπι είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), ο Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.