ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

“Καμπάνα” για τις χυδαιότητες του Τάκη Τσουκαλά

Πρόστιμο επέβαλλε το ΕΣΡ στο Extra για εκπομπές του Τάκη Τσουκαλά για τις ύβρεις του τελευταίου.

Όπως αναφέρεται στο e-tetradio, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο τιμώρησε το Extra (πρώην ΑΒ Channel) με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ για εκπομπές του Τάκη Τσουκαλά από το 2015, το 2017 και το 2018.

Οι άσεμνες εκφράσεις αφορούσαν τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ποινή αφορά και όσα είπωθηκαν για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο:

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Α, και να μην ξεχάσω, να μην ξεχάσω και εκείνον τον καραγκιόζη τον Αντεμπακούμπο. Μιλάμε για καραγκιόζη. Αυτός ξέρει μπάσκετ; Τι, επειδή ο αδερφός του παίζει εκεί, νομίζει, τι; Το παίζει και Έλληνας; Και δοξάζει και την Ελλάδα! Αλλά κάνει όμως και τις χειρονομίες αυτές εκεί, αυτά που κάνει τα καραγκιοζιλίκια! Ωραίος! Μπράβο ρε Αντεμπακούμπο, Έλληνα! Μπράβο. Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τέτοιου είδους πάντως. Εσύ δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις. Και μη μου πει κανείς «τι λες για τον αδερφό του»! Ζαμάν φου και ο αδερφός του και αυτός! Καραγκιοζιλίκια… αφήστε τα αυτά. Δεν τα κάνουν οι Έλληνες. Άλλοι, άλλοι ιθαγενείς τα κάνουνε. Κάθε καραγκιόζης… Δεν είπα για αυτόν «ιθαγενή», ό,τι είναι, ό,τι νιώθει εγώ δεν τον έχω για Έλληνα πάντως. Εγώ. Εσείς δώστε του και το, κάντε τον και πρόεδρο δημοκρατίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.