ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Γερεμέγεφ – Υπέγραψε τριετές και παραχωρήθηκε δανεικός

Την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στο Λεβαδειακό.

«Πράσινος» ο Γερεμέγεφ - Υπέγραψε τριετές και παραχωρήθηκε δανεικός

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια είναι με κάθε επισημότητα ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Υπέγραψε και παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Λεβαδειακού για το επόμενο εξάμηνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο 29χρονος Σουηδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025 και παραχωρείται δανεικός για το επόμενο εξάμηνο στον Λεβαδειακό.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1993 στην πόλη Κουνγκσμπάκα της Σουηδίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Τέλε και μετά της Έργκριτε. Εκεί έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στα 18 του. Το 2013 μετακόμισε στην Κβίντινγκ και ένα χρόνο αργότερα έπαιξε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας με τη φανέλα της Χάκεν. Εκεί παρέμεινε για δύο χρόνια προτού πάρει μεταγραφή στην Μάλμε. Επέστρεψε στη Χάκεν το 2018 και έμεινε για 1,5 χρόνο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.245 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατόπιν τον απέκτησε η γερμανική Ντινάμο Δρέσδης, όπου αγωνίστηκε για μία σεζόν προτού δοθεί δανεικός στην ολλανδική Τβέντε. Έχοντας πλέον εμπειρίες από ξένα πρωταθλήματα, ο Γερεμέγεφ επέστρεψε το 2020 στη Χάκεν σκοράροντας 33 γκολ σε διάστημα 1,5 έτους.

Έχει χριστεί μία φορά διεθνής με την εθνική Σουηδίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.