ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η έλλειψη βάθους κοστίζει…

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει εδώ και δυο μήνες ότι πρέπει να ενισχυθεί, ωστόσο η κλεψύδρα αδειάζει και ακόμα δεν έχει πάρει όσους παίκτες χρειάζεται.

Παναθηναϊκός: Η έλλειψη βάθους κοστίζει…

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος βρισκόμενος στο +8 από την δεύτερη ΑΕΚ. Μετά από 7 αγωνιστικές στον δεύτερο γύρο η διαφορά αυτή έχει φτάσει στην χαμηλότερη τιμή της.

Η ομάδα «φωνάζει» ότι δεν είναι καλά στον αγωνιστικό χώρο. Δείχνει ξεκάθαρα ότι περνάει μια περίοδο μεγάλου ντεφορμαρισματος. Οι παίκτες φαίνεται να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει εδώ και δυο μήνες ότι χρειάζεται έναν παίκτη για να καλύψει το κενό του Αϊτόρ και ακόμα δεν τον έχει πάρει και έχουμε φτάσει 22 Ιανουαρίου. Έχουν γίνει δυο μεταγραφές μέχρι στιγμής ( Πούχατς, Κλεϊνχέισλερ) και η ομάδα δείχνει ότι χρειάζεται και άλλους ποδοσφαιριστές.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλος ο οργανισμός που λέγεται Παναθηναϊκός έχει ευθύνη και θα πρέπει να βρει την λύση και να αποκτηθούν όσο πιο άμεσα παίκτες χρειάζεται, προκειμένου το τριφύλλι στο τέλος να είναι αυτό που θα χαμογελάσει.

Μπορεί η διαφορά να χάθηκε, αλλά ακόμα η υπόθεση τίτλος δεν έχει τελειώσει και όλοι πρέπει να παλέψουν γι’ αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.