Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ντέρμπι αποδείξεων με την ΑΕΚ για τα «φίνα κορίτσια»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού υποδέχεται την ΑΕΚ απόψε στις 21:15 στον Άγιο Θωμά στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής

Την ευκαιρία να πάρει μια καθαρή νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να προσπεράσει την ΑΕΚ στη βαθμολογία έχει απόψε στις 21:15 η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Τα «φίνα κορίτσια» προέρχονται από μια σημαντική νίκη κόντρα στον Α.Ο Θήρας και πλέον θέλουν να πάρουν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ ώστε να ανακτήσουν ψυχολογία ενόψει της δύσκολη συνέχειας, καθώς βρίσκονται στην 3η θέση με 36 βαθμούς μετρώντας 12 νίκες και 3 ήττες.

Μέσα σε αυτές τις τρεις ήττες είναι και εκείνη από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο με 3-1 σετ με το κίνητρο πλέον να γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος έχει προετοιμάσει κατάλληλα τις παίκτριες του για την επικράτηση.

Για το μεγάλο ντέρμπι δηλώσεις παραχώρησε η Καναδή κεντρική του Παναθηναϊκού, Τζένφιρερ Γκρος:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. H AEK είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Θέλουμε να βγούμε νικήτριες από αυτή τη «μάχη» και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Exit mobile version