ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Χρυσός βαθμός, κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιοβάνοβιτς»

Τα νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Νικολογιάννης: «Χρυσός βαθμός, κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιοβάνοβιτς»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχει κάνει το χειρότερο παιχνίδι επί εποχής Γιοβάνοβιτς, αλλά με τον Ολυμπιακό σίγουρα, αλλά από την άλλη αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν εκτός γηπέδου. Οι παίκτες του πήγαιναν δεύτεροι στην μπάλα, δεν πήγαιναν με το μαχαίρι στα δόντια και είχε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Σπόραρ και με τον Τσέριν υπό προϋποθέσεις. Πολύς κόσμος το έχει εκλάβει έτσι, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πήγε για την ισοπαλία. Έβαλε την ενδεκάδα που έπαιξε με τον Βόλο, έβαλε επιθετικογενές σύστημα. Είναι ένας χρυσός βαθμός, καθώς έρχεται την κατάλληλη στιγμή στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει ντέρμπι στον πρώτο γύρο και τα έχει κερδίσει, θα δώσει και άλλα στη συνέχεια και μπορεί να τα κερδίσει. Κάπως έτσι έχει τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη στάση του και με τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου. Σε ερώτηση που δέχθηκε, το να υποτιμάς τον Παναθηναϊκό είναι σα να υποτιμάς την ίδια σου την ομάδα. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, όλος αυτός ο αγώνας που έγινε για να απαλλαγούμε από την προηγούμενη ΕΠΟ, είναι ένας αγώνας που δικαιώνεται και με το VAR αποδίδεται δικαιοσύνη και δεν υπάρχουν κατευθυνόμενα λάθη. Στο χθεσινό παιχνίδι είχαμε μία 50-50 διαιτησία και στο γκολ του Βρουσάι υπάρχει ξεκάθαρο οφσάιντ, το ακυρώνει το γκολ και υπάρχει η αντίδραση του Ολυμπιακού που ήθελε να μετρήσει ένα γκολ που είναι ξεκάθαρα οφσάιντ». Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ξεχάσει τη χθεσινή του εμφάνιση, να πει ό,τι είναι να πει ο Γιοβάνοβιτς, και να προχωρήσει στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν μία κακή βραδιά, και κανείς παίκτης με εξαίρεση τον Μπρινιόλι, δεν πήγε καλά».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.