ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός σε Μπρινιόλι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ανάψει το πράσινο φως για να επεκτείνει τη συνεργασία του το τριφύλλι με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

«Νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός σε Μπρινιόλι»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι τον τελευταίο 1,5 χρόνο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τα πράσινα. Έχει βγάλει ασπροπρόσωπο το τριφύλλι ουκ ολίγες φορές και ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, οι πράσινοι σκέφτονται σοβαρά να κάνουν νέο συμβόλαιο στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι λήγει το 2024, ωστόσο εν γένει εξαιρετικές εμφανίσεις του στη διάρκεια της σεζόν έχουν βάλει σε σκέψεις τους επιτελείς του Παναθηναϊκού για την προοπτική πρόωρης ανανέωσής του.Στον Παναθηναϊκό με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει γίνει κουβέντα για να του προταθεί επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026, αλλά επί του παρόντος φαίνεται πως θα δοθεί προτεραιότητα στο συμβόλαιο του αρχηγού τους, Δημήτρη Κουρμπέλη που εκπνέει το καλοκαίρι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.